Πτυσσόμενα

 Πολλές φορές σε ένα εξωτερικό χώρο θέλουμε τη δυνατότητα κάλυψης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες είτε ως μόνιμη είτε ως παροδική λύση. Η εταιρεία μας προσφέρει πολλές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας βοηθά να επιλέξετε την ιδανική για σας λύση. Υπάρχει η δυνατότητα σταθερής κατασκευής για απόλυτη, μόνιμη κάλυψη  και προστασία από τον αέρα και το θόρυβο καθώς και πτυσσόμενα συστήματα για μπαλκόνια ,ταράτσες, καταστήματα που επιλέγονται ανάλογα με το άνοιγμα που θέλουμε να χρησιμοποιούμε.Οι πτυσσόμενες ειδικά πόρτες είναι μια συμφέρουσα και ασφαλής επιλογή καθώς είναι σταθερά ως κατασκευή ,έχουν αντοχή στο χρόνο και ταυτόχρονα δημιουργούν ευελιξία ως προς την εκμετάλλευση διάταξης  του χώρου. Επιτρέπουν το φως να εισέλθει στο χώρο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της θέσης που αναδιπλώνονται όλος ο χώρος που εκμεταλλευόμαστε είναι ωφέλιμος. Υπάρχουν πολλές επιλογές στήριξης, μηχανισμών, κλειδαριάς. Ανάλογα με τον τύπο υαλοπίνακα που χρησιμοποιούμε μπορεί να επιτευχθεί ηχομόνωση και θερμομόνωση.

 

 FD 4600ALUMINCO FD 4600
Το FD 4600 είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες κατασκευές (φυσούνες) με εντυπωσιακά και εκτός συναγωνισμού χαρακτηριστικά, τόσο σε επίπεδο τεχνικών επιδόσεων όσο και σε λειτουργικότητα, προσφέροντας πολυάριθμες τυπολογίες για εντυπωσιακές κατασκευές. Ο γραμμικός, λιτός σχεδιασμός του και η στιβαρότητα της κατασκευής τονίζουν την υψηλή αισθητική και ασφάλεια του συστήματος ενώ τα εξαρτήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για πτυσσόμενα συστήματα παρέχοντας ξεχωριστές λύσεις σε κάθε σύγχρονη κατοικία.
Το πρωτοποριακό σύστημα FD 4600 είναι ιδανικό για ανοίγματα μεγάλου μεγέθους ενώ προσφέρει επιπλέον το κορυφαίο πλεονέκτημα για γωνιακή κατασκευή χωρίς την ύπαρξη σταθερής κολώνας. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη διαφάνεια και άνεση κατά το άνοιγμα ενώ παράλληλα επιτρέπει τη χρήση ενός φύλλου ως θύρα εισόδου χωρίς να επηρεάζει την ικανότητα αναδίπλωσης του συστήματος

ELVIAL_MINIMAL03REYNAERS CF 77
Προσκαλέστε τη φύση στο κτίριό σας! Το Concept Folding® 77 συνδυάζει υψηλή μόνωση και άνεση με μέγιστη διαφάνεια και αισθητική. Αυτό το σύστημα πτυσσόμενης πόρτας βελτιστοποιεί τον τρόπο ζωής σας, τραβώντας το εξωτερικό στο σπίτι σας, με ελάχιστη χρήση χώρου. Αυτό το σύστημα υψηλής απόδοσης προσφέρει διαφορετικούς τύπους ανοίγματος, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω, για να καλύψει όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Εκτός από τα βασικά στοιχεία αναδίπλωσης, το CF 77 μπορεί να διαθέτει μια αρχή κύριας πόρτας, στην οποία το πρώτο φύλλο χρησιμοποιείται ως πόρτα εισόδου χωρίς να επηρεάζει τα άλλα πτυσσόμενα φύλλα.
Το CF 77 διατίθεται σε 4 διαφορετικές λύσεις κατωφλίου, από υψηλές επιδόσεις έως χαμηλά και ίσια κατώτατα όρια, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με όλες τις απαιτήσεις άνεσης και αισθητικής. Επιπλέον, η ιδέα CF 77 μπορεί να συνδυαστεί με τα συστήματα CS για παράθυρα και πόρτες. Επιπλέον, το CF 77 είναι διαθέσιμο σε λειτουργικό και λεπτό στυλ. Αυτή η παραλλαγή CF 77-SL διαθέτει ένα λεπτότερο ορατό πλάτος προφίλ.

ALUMIL SMARTIA M19800
Το M19800 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες πόρτες (φυσούνες) με φύλλα πάχους 50mm. Με χρήση ειδικών ράουλων-μεντεσέδων βαρέως τύπου και δυνατότητα ανοιγόμενης πόρτας μέσα στο φύλλο της φυσούνας. Προσφέρονται δύο ξεχωριστές λύσεις.
– Κρεμαστή κύλιση, με τον ειδικό ράουλο-μεντεσέ να βρίσκεται στο πάνω μέρος και το φύλλο της φυσούνας να κρέμεται από τον οδηγό
– Επιδαπέδια κύλιση, με τον ειδικό ράουλο-μεντεσέ να βρίσκεται στο κάτω μέρος και το φύλλο της φυσούνας να κυλάει πάνω στον οδηγό.