Εταιρία

ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρεία ΜΑΧΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ιδρύθηκε το 1969 και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αποτελεί εταιρεία δεύτερης γενιάς καθώς σήμερα  έχουν αναλάβει τα παιδιά του ιδρυτή της Δημήτριου Μάχου και της συζύγου του Ευγενίας συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία στο χώρο του υαλοπίνακα.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η χονδρική πώληση υαλοπινάκων και η επεξεργασία τους.
Δραστηριοποιείται εξίσου στις κατασκευές και στην αναζήτηση λύσεων και παρεμβάσεων που αφορούν αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων κτιρίων και κατοικιών.
Ασχολείται με την τοποθέτηση επίσης ενεργειακών υαλοπινάκων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, και αναλαμβάνει πρότυπες παρεμβάσεις γυάλινων όψεων. Διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό και μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στην τοποθέτησή και στην εφαρμογή της αντιβαλλιστικής προστασίας κτιρίων ή χώρων με αλεξίσφαιρους υαλοπίνακες καθώς και πυροπροστασία με επιλογή κατασκευών ανάλογα την απαίτηση. Στις αποθήκες της υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και ειδών και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση ή πληροφορία.
Από το 2014 η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής συστημάτων αλουμινίου και χαλύβδινου κουφώματος υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής σύμφωνα με διεθνής πιστοποιήσεις και προδιαγραφές . Διαθέτει μεγάλη γκάμα λύσεων και επιλογών σε ότι αφορά το κούφωμα είτε αφορά στον οικιακό χώρο είτε στον επαγγελματικό χώρο καθώς και συμπληρωματικά προϊόντα όπως σίτες , ρολλά , μπάρες εισόδου deck καταστημάτων ,ανεμοφράκτες ,καμπίνες εισόδου , προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον καταναλωτή .
Η εταιρεία ΜΑΧΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ επενδύει στην αισθητική , στην ασφάλεια , στην μόνωση , στην προστασία του πελάτη με διαρκείς αναβαθμίσεις των προϊόντων της και  την επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού της.


ΣΤΟΧΟΙ
Η εταιρεία ΜΑΧΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ είναι μια δυναμική εταιρεία με σταθερά ανοδική πορεία και διακριτό ρόλο σε ότι αφορά τον υαλοπίνακα και τις εφαρμογές του. Έχει στόχο την συνεχή ενημέρωση και εξειδίκευση σε ότι αφορά τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο του υαλοπίνακα και του κουφώματος συμμετέχοντας στις διεθνείς εκθέσεις του κλάδου. Σε ότι αφορά το κούφωμα είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Reynaers alouminiun και συνεργάζεται με τις εταιρείες  Aluminco Hellas,  Alumil και Εlvial .Σε ότι αφορά τον υαλοπίνακα συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.
Μπορεί συνεπώς να σας συμβουλεύσει και να σας ενημερώσει σχετικά με τα νέα προϊόντα και τους διαφορετικούς τύπους υαλοπίνακα ανάλογα με τις ανάγκες ή τις εφαρμογές καθώς και να σας συμβουλεύσει στην επιλογή κουφώματος.
Η εταιρεία μας έχει ως στόχο τη διάθεση στην αγορά καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και  την ανταπόκριση στις εξελισσόμενες ανάγκες και σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.
Τέλος σε ό,τι αφορά την πυροπροστασία προτείνει συγκεκριμένες και εξειδικευμένες λύσεις απέναντι στη φωτιά συνεργαζόμενη με εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας όπως η FORSTER και η  REYNAERS προσδίδοντας στα προϊόντα της το κύρος , την ασφάλεια και την πιστοποίηση που απαιτείται σε αυτές τις κατασκευές.

 


ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ images
Η εταιρεία μας έχει αναλάβει το ρόλο του υπεύθυνου πολίτη απέναντι στην κοινωνία , στο προσωπικό και τους πελάτες  της.Από το 1969 έως σήμερα η εταιρεία μας αποδεικνύει το ενδιαφέρον της , την ευαισθησία της και την ηθική της  σε ό,τι αφορά την αξιοπρέπεια και το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες,την στήριξη των υπαλλήλων της, την  προστασία του περιβάλλοντος και τη συμμετοχή της σε δράσεις για την προστασία του ελληνικού πολιτισμού μέσω τοπικών συλλόγων.

 

 


ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗeco
Η εταιρεία μας σέβεται το περιβάλλον και συμμετέχει στην ανακύκλωση. Ακολουθεί πολιτική εξοικονόμησης ενέργειας.Εισάγει προϊόντα οικολογικά(υαλοπίνακες ,καθρέπτες)Το γυαλί άλλωστε είναι το πλέον οικολογικό προϊόν και από την επεξεργασία του δεν προκύπτουν  απόβλητα .Επίσης μπορεί να συνεισφέρει στην μείωση ρύπων (διπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας) .