Πτυσσόμενα

 Πολλές φορές σε ένα εξωτερικό χώρο θέλουμε τη δυνατότητα κάλυψης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες είτε ως μόνιμη είτε ως παροδική λύση. Η εταιρεία μας προσφέρει πολλές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και σας βοηθά να επιλέξετε την ιδανική για σας λύση. Υπάρχει η δυνατότητα σταθερής κατασκευής για απόλυτη, μόνιμη κάλυψη  και προστασία από τον αέρα και το θόρυβο καθώς και πτυσσόμενα συστήματα για μπαλκόνια ,ταράτσες, καταστήματα που επιλέγονται ανάλογα με το άνοιγμα που θέλουμε να χρησιμοποιούμε.Οι πτυσσόμενες ειδικά πόρτες είναι μια συμφέρουσα και ασφαλής επιλογή καθώς είναι σταθερά ως κατασκευή ,έχουν αντοχή στο χρόνο και ταυτόχρονα δημιουργούν ευελιξία ως προς την εκμετάλλευση διάταξης  του χώρου. Επιτρέπουν το φως να εισέλθει στο χώρο και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της θέσης που αναδιπλώνονται όλος ο χώρος που εκμεταλλευόμαστε είναι ωφέλιμος. Υπάρχουν πολλές επιλογές στήριξης, μηχανισμών, κλειδαριάς. Ανάλογα με τον τύπο υαλοπίνακα που χρησιμοποιούμε μπορεί να επιτευχθεί ηχομόνωση και θερμομόνωση.

 

 FD 4600
ALUMIL SUPREME SF85
Θερμομονωτική Φυσούνα-Πτυσσόμενη Πόρτα
Περιγραφή
Κορυφαίο σύστημα πτυσσόμενης πόρτας (φυσούνα) με λειτουργία κάτω κύλισης, το οποίο συνδυάζει minimal αισθητική με εξαιρετική απόδοση, πολύ μεγάλες διαστάσεις με κυριολεκτικά ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, αντιδιαρρηκτική προστασία και ευρύτατη ποικιλία λύσεων
Πλεονεκτήματα
Κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων με ύψος έως 4,0 m, πλάτος φύλλου μέχρι 1,5m και συνολικό πλάτος κατασκευής σχεδόν “απεριόριστο”
Υψηλή αισθητική και minimal σχεδιασμός, καθώς και εξαιρετικά ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο
Πλήρης ποικιλία λύσεων, με μονό και ζυγό αριθμό φύλλων, γωνιακή κατασκευή, semi-structural έκδοση, επιλογή ανοίγματος προς τα μέσα ή προς τα έξω
Εξαιρετική απόδοση όσον αφορά την αεροδιαπερατότητα, την αντοχή στην ανεμοπίεση και την υδατοστεγανότητα
Σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους λόγω της εξαιρετικής θερμομόνωσης
Κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και προστασίας κατά του κλοπής
Ομαλή λειτουργία και μακροχρόνια άψογη λειτουργικότητα.
Στην εταιρεία μας εκτός από αυτή την επιλογή θα βρείτε πολλές άλλες ιδέες και επιλογές για το χώρο σας

ELVIAL_MINIMAL03REYNAERS CF 77
Προσκαλέστε τη φύση στο κτίριό σας! Το Concept Folding® 77 συνδυάζει υψηλή μόνωση και άνεση με μέγιστη διαφάνεια και αισθητική. Αυτό το σύστημα πτυσσόμενης πόρτας βελτιστοποιεί τον τρόπο ζωής σας, τραβώντας το εξωτερικό στο σπίτι σας, με ελάχιστη χρήση χώρου. Αυτό το σύστημα υψηλής απόδοσης προσφέρει διαφορετικούς τύπους ανοίγματος, τόσο προς τα μέσα όσο και προς τα έξω, για να καλύψει όλες τις πιθανές απαιτήσεις. Εκτός από τα βασικά στοιχεία αναδίπλωσης, το CF 77 μπορεί να διαθέτει μια αρχή κύριας πόρτας, στην οποία το πρώτο φύλλο χρησιμοποιείται ως πόρτα εισόδου χωρίς να επηρεάζει τα άλλα πτυσσόμενα φύλλα.
Το CF 77 διατίθεται σε 4 διαφορετικές λύσεις κατωφλίου, από υψηλές επιδόσεις έως χαμηλά και ίσια κατώτατα όρια, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με όλες τις απαιτήσεις άνεσης και αισθητικής. Επιπλέον, η ιδέα CF 77 μπορεί να συνδυαστεί με τα συστήματα CS για παράθυρα και πόρτες. Επιπλέον, το CF 77 είναι διαθέσιμο σε λειτουργικό και λεπτό στυλ. Αυτή η παραλλαγή CF 77-SL διαθέτει ένα λεπτότερο ορατό πλάτος προφίλ.

ALUMIL SMARTIA M19800
Το M19800 είναι ένα θερμομονωτικό σύστημα για πτυσσόμενες πόρτες (φυσούνες) με φύλλα πάχους 50mm. Με χρήση ειδικών ράουλων-μεντεσέδων βαρέως τύπου και δυνατότητα ανοιγόμενης πόρτας μέσα στο φύλλο της φυσούνας. Προσφέρονται δύο ξεχωριστές λύσεις.
– Κρεμαστή κύλιση, με τον ειδικό ράουλο-μεντεσέ να βρίσκεται στο πάνω μέρος και το φύλλο της φυσούνας να κρέμεται από τον οδηγό
– Επιδαπέδια κύλιση, με τον ειδικό ράουλο-μεντεσέ να βρίσκεται στο κάτω μέρος και το φύλλο της φυσούνας να κυλάει πάνω στον οδηγό.