Σίτες

SITES (4) Οι σίτες αποτελούν την ιδανική πρόταση για να κρατήσουν μακριά από το σπίτι έSITES (1)ντομα και ζωύφια.Υπάρχουν ανοιγόμενες και σταθερές.Επίσης κάθετης και οριζόντιας κίνησης ή πλισέ. Είναι απαραίτητες σε όλους τους χώρους και μπορούν να τοποθετηθούν και σε ήδη υπάρχοντα κουφώματα. Είναι σχεδόν αόρατες, επιτρέπουν την είσοδο αέρα και φωτός στο εσωτερικό του σπιτιού, επιλογή από μεγάλη γκάμα προιόντων για να καλύψουν κάθε ανάγκη, κατασκευάζονται και τοποθετούνται άμεσα και το κόστος τους είναι χαμηλό.

 

ΣΙΤΕΣ ALOUMIL

Τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL για παράθυρα και πόρτες εμπλουτίζονται από μια σειρά ειδικών συμπληρωματικών προϊόντων, ακολουθώντας τα ίδια υψηλά ποιοτικά πρότυπα .

Τα συμπληρωματικά προϊόντα προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στους ιδιοκτήτες κατοικιών και ενισχύουν την αξία της τελικής κατασκευής προσφέροντας πρόσθετες λειτουργίες, όπως προστασία από έντομα, ενισχυμένη ασφάλεια, σκίαση, ιδιωτικότητα, απορροή υδάτων και περαιτέρω μόνωση.

COMFORT M850 Σύστημα Σίτας

Περιγραφή

Το COMFORT Μ850 σύστημα αποτελεί συμπληρωματικό προϊόν για την προστασία από ενοχλητικά έντομα. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει συμβατότητα με τα συστήματα κουφωμάτων, με λύσεις σταθερής, ανοιγόμενης και συρόμενης σίτας . Η ευελιξία τους συστήματος που προσφέρεται είναι σημαντική λόγω της έξυπνης σχεδίασης του.

Πλεονεκτήματα

  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης τόσο σε συρόμενα όσο και σε ανοιγόμενα συστήματα.
  • Λύσεις σταθερής, ανοιγόμενης και συρόμενης κατασκευής
  • Ευκολία στην εγκατάσταση
  • Δυνατότητα κάλυψης σχετικά μεγάλων διαστάσεων
  • Κομψότητα στη σχεδίαση και ανεμπόδιστη θέα
  • Ομαλή λειτουργία και μακροχρόνια λειτουργία