[rev_slider home]

Η εταιρεία μας γνωρίζει καλά τον υαλοπίνακα και τα οφέλη του .Η αντικατάσταση των κουφωμάτων σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη από άποψη ενεργειακής κατανάλωσης.

Οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη, αποτελεί πρόκληση για την εταιρεία μας. Με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και μεγάλη εμπειρία είμαστε σε θέση να αναλάβουμε έργα που απαντούν σε κάθε αρχιτεκτονική πρόκληση.

Τα προϊόντα διακρίνονται από υψηλή ποιότητα ωστόσο ο προληπτικός έλεγχος και το service είναι αναπόσπαστο μέρος του κύκλου ζωής μιας σωστής εγκατάστασης. Η εταιρεία μας με συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της παραμένει πάντοτε δίπλα σας μετά την ολοκλήρωση κάθε έργου την κατασκευή και την εγκατάσταση του, με σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Εξοικονόμηση κατ' οίκον
Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κτηρίων που διαθέτουν οικοδομική άδεια ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης μικρότερη ή ίση των 2.100 €/ τ.μ., χρησιμοποιούνται ως κατοικία, οι ιδιοκτήτες των οποίων πληρούν συγκεκριμένα εισοδηματικά κριτήρια και είναι χαμηλής ενεργειακής κατηγορίας.

Περισσότερα

Χτίζοντας το Μέλλον
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής στα πλαίσια της ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής που ασκεί, θεωρεί επιβεβλημένη τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του κτηριακού αποθέματος της χώρας.

Περισσότερα

Έργα
Δείτε μερικές από τις δουλείες μας.

Περισσότερα

Συνεργάτες