Χαλύβδινο Κούφωμα

 
 
Τα χαλύβδινα παράθυρα είναι ισχυρά και ανθεκτικά και μπορούν να κατασκευαστούν για να δημιουργήσουν μεγάλα παράθυρα ανοίγματος και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό αντίκτυπο σε ένα αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
Τα λεπτότατα χαλύβδινα παράθυρα Forster Unico XS μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικά λεπτό φινίρισμα, αλλά εάν απαιτούνται μεγαλύτερα ανοίγματα, η εταιρεία μας μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα χαλύβδινα παράθυρα ανάλογα με το αρχιτεκτονικό σχέδιο.
 
 
Χάρη στην εγγενή αντοχή των χαλύβδινων κουφωμάτων, όταν χρησιμοποιείτε χάλυβα, η εταιρεία μας μπορεί να δημιουργήσει κουφώματα σε εντυπωσιακά μεγέθη, με πλήρη θερμoδιακοπή  σε όλο το χαλύβδινο πλαίσιο.
Όταν χρησιμοποιούμε τα θερμοδιακοπτόμενα χαλύβδινα κουφώματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ανοιγόμενα παράθυρα και πόρτες από ανοξείδωτο χάλυβα, με έως ύψους 2,5m με υψηλά επίπεδα θερμικής απόδοσης και μόνωσης με τιμές Uw μικρότερες από 1,0 W / m2K.
Αυτά τα μεγάλα χαλύβδινα παράθυρα μπορούν να δημιουργηθούν είτε με ένα τριπλό είτε με διπλό τζάμι, διατηρώντας ένα καθαρό χαλύβδινο προφίλ με πλάτος μόνο 55mm.
Τα χαλύβδινα παράθυρά μας δημιουργούνται με προσεγμένες, καθαρές ακμές και γωνίες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αρχιτεκτονικά σχέδια υψηλών προδιαγραφών, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι υψηλή
προτεραιότητα.
Τα χαλύβδινα πλαίσια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των αρχιτεκτονικών χαλύβδινων παραθύρων μας μπορούν να είναι είτε χαλύβδινες επιφάνειες από γαλβανισμένο χάλυβα, επικαλυμμένες με το προτιμώμενο χρώμα RAL, από ανοξείδωτο χάλυβα, Corten Steel ή Patinated Bronze.
Η διαθεσιμότητα αυτών των θερμομονωμένων μεταλλικών παραθύρων σε μια σειρά από μέταλλα δημιουργεί ένα μοναδικό σχεδιασμό από χάλυβα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει εντυπωσιακά τελειώματα στα αρχιτεκτονικά σχέδια.
Υπάρχει επίσης μια σειρά από λαβές παραθύρων που μπορείτε να διαλέξετε για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το σχέδιο του χαλύβδινου παραθύρου ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές του έργου σας. Αυτές οι λαβές διατίθενται επίσης σε μια σειρά από αρχιτεκτονικά μέταλλα που ταιριάζουν στις χαλύβδινες κορνίζες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και τοποθετεί πιστοποιημένα πυράντοχα συστήματα που περιλαμβάνουν υαλοπίνακα και κούφωμα και πληρούν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές .Forster Presto, Forster Omnia, Thermfix Vario ,Forster Unico