Προστατευτικά Διαχωριστικά με Γυαλί / ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19 / ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Προστατεύει Εργαζόμενους και Πελάτες από τον COVID 19. Καθαρίζεται εύκολα με αντισηπτικά και καθαριστικά και δεν θολώνει.Παρέχει μεγάλη ασφάλεια και δεν έχει ταλαντώσεις.Η φωτοπερατότητα του (αυτό δηλαδή που βλέπει το μάτι μας ) είναι απόλυτη και δεν κουράζει το
μάτι μετά από κάποια ώρα. Δημιουργεί αποτελεσματικό φραγμό στα σταγονίδια που διασπείρονται με την ομιλία, το φτέρνισμα και τον βήχα. Είναι στιβαρή κατασκευή που δεν ανατρέπεται για εξυπηρέτηση στη διενέργεια των συναλλαγών. Έχει δυνατότητα ανοίγματος μεγαλύτερου ύψους σύμφωνα με τις ανάγκες των συναλλασσόμενων.και άρα μπορεί να παραγγελθεί ώστε να έχει τη δυνατότητα συνένωσης με δεύτερο τεμάχιο και σε όποια διάσταση θέλουμε.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ & RECEPTION
  • Μπορούμε να κατασκευάσουμε ειδικές διαστάσεις κατόπιν ζήτησης.
  • Δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ COVID PLEXIGLASS ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΚΙΣΕ
  • Διαφανές plexiglass που επιτρέπει την οπτική επικοινωνία του πελάτη με τον καταστηματάρχη χωρίς να ενοχλεί ο όγκος της προστατευτικής κατασκευής.
  • Τοποθετείται στο γκισέ του ταμείου σας ή στον πάγκο του καταστήματος για να βοηθά στην διατήρηση απόστασης και να προστατεύει από σταγονίδια.