Κάγκελα

Οι εφαρμογές του κάγκελου αλουμινίου είναι πάρα πολλές και προσφέρουν μοναδικές λύσεις στις σύγχρονες κατασκευές, όπως:
Κάγκελα μπαλκονιών, αποδεικνύοντας ιδιαίτερη αντοχή στις διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες. Κάγκελα εσωτερικής σκάλας, προσδίδοντας μια αίσθηση υψηλής αισθητικής στο εσωτερικό σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.
 Κάγκελα εξωτερικής σκάλας, κατάλληλα για μοντέρνες κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια.
 Κάγκελα για σκάλες δημόσιων χώρων ιδιαίτερα χρηστικά στις μεγάλες πόλεις, αλλά και σε άλλου είδους χώρους, όπως πισίνες ξενοδοχείων, σπιτιών κ.λπ. για μπαλκόνια και σκάλες.
Η κατασκευή κάγκελου από αλουμίνιο, έχει  την ιδιότητά της να συνδυάζει με αρμονία αλλά και φαντασία το γυαλί με το αλουμίνιο σε αναρίθμητους συνδυασμούς, ενώ την ίδια στιγμή να παραμένει μια λύση απέριττη, προσιτά πολυτελής και ιδιαίτερα όμορφη.Ο κάθε τύπος έχει το δικό του χαρακτήρα προτείνοντας πρωτοποριακά δεσίματα που δίνουν τη δυνατότητα ελάχιστης παρέμβασης αλουμινίου μεταξύ δύο ή περισσοτέρων γυάλινων επιφανειών, συνθέσεις που άλλοτε αναδεικνύουν τα μέρη του αλουμινίου και άλλοτε το γυαλί, σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνα κατασκευή.
Σημεία αναφοράς:
1. Μινιμαλιστικός Σχεδιασμός
Χάρη στην εξαιρετική απλότητα και τον μινιμαλ χαρακτήρα του,  λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά ως ένα οπτικό στοιχείο.
2. Αξιόπιστη Aσφάλεια
Όλα τα κάγκελα αλουμινίου συμπεριφέρονται εξαιρετικά καλά, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια και προστασία.
3. Εύκολη & Γρήγορη Εγκατάσταση
Τα κάγκελα αλουμινίου έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν τα οφέλη μιας γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης σε όλα τα στάδια της τοποθέτησης τους.