Πόρτες

origin-window-inside-viewlaminated-idea
Οι πόρτες και τα παράθυρα πρέπει να αφήνουν το φως και τον ήλιο να μπαίνει στο κτίριο ενώ ταυτόχρονα θα διατηρούν την κατασκευή απομονωμένη από τα στοιχεία της φύσης, πρέπει να είναι ανθεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται μακροχρόνια λειτουργικότητα με ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.
Οι σειρές προϊόντων της εταιρείας μας για πόρτες και παράθυρα προσφέρουν πολυάριθμες λύσεις για την υλοποίηση σχεδόν κάθε οικιστικής ή επαγγελματικής εφαρμογής, όπως ανοιγόμενες πόρτες, μονόφυλλα και δίφυλλα παράθυρα με μηχανισμούς ανάκλησης, συρόμενα συστήματα, σταθερά πλαίσια, περιστροφικά παράθυρα, πόρτες σαλούν, μεγάλα συρόμενα συστήματα με ανύψωση κατά τη λειτουργία για διευκόλυνση της κύλισης, συστήματα για την κατασκευή κυρίων εισόδων και πολλά ακόμα.
Σε μία εποχή όπου το αισθητικό αποτέλεσμα έχει ιδιαίτερη σημασία στη σύγχρονη αρχιτεκτονική, η εταιρεία μας προσφέρει μία ευρεία συλλογή προφίλ σε ίσια και πομπέ γραμμή αναγνωρισμένων εταιρειών στο χώρο της διέλασης προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της παραδοσιακής και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, δίνοντας έτσι στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει το σύστημα που προτιμά.
Η διατήρηση της ενέργειας αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση στο σχεδιασμό της νέας γενιάς συστημάτων τα οποία έχουν  υψηλή ενεργειακή απόδοση. Χωρίς να επηρεαστεί αρνητικά η λειτουργικότητα, η αισθητική εμφάνιση και η μακροχρόνια διάρκεια ζωής, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να ενσωματωθούν σε συστήματα που προσφέρουν βελτιωμένη θερμομόνωση, ηχομόνωση, αντοχή σε ανεμοπίεση και υδατοστεγανότητα.
Η εταιρεία μας  προσφέρει πληθώρα συστημάτων που μπορούν να καλύψουν κάθε αρχιτεκτονική ή κατασκευαστική ανάγκη του τελικού χρήστη και μπορεί να απαντήσει σε κάθε πρόκληση και σε κάθε απορία σας .Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας.

 

S91 ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 
Αποτελεί πρόταση για στιβαρές λύσεις ανοιγόμενων θερμομονωτικών συστημάτων μοντέρνας γραμμής
 και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την υλοποίηση
κατασκευών παθητικών κτιρίων.
Το σύστημα χαρακτηρίζεται από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις σε θερμομόνωση, υδατοστεγάνωση, ηχοµείωση
καθώς και από το υψηλό επίπεδο ασφαλείας.
Ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές προδιαγραφές κατασκευών των προηγμένων αγορών.