Υαλοπετάσμα

CW 65-EFREYNAERS CW 65-EF
Το υαλοπέτασμα  με την μέγιστη διαφάνεια
Το CW 65-EF είναι ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα υαλοπετάσματος για τις προσόψεις των στοιχείων με μοναδική λεπτή αισθητική, χωρίς να διακυβεύεται η εξαιρετική αντοχή και σταθερότητα που απαιτούνται στις πολυόροφες κατασκευές. Τα τυπικά χαρακτηριστικά του υαλοπετάσματος έχουν ως αποτέλεσμα την υψηλή ταχύτητα εκτέλεσης της κατασκευής στο εργοτάξιο, επειδή τα στοιχεία της είναι πλήρως συναρμολογημένα στο εργαστήριο. Αυτή η υψηλή παραγωγικότητα εντούτοις αγκαλιάζει την αρχιτεκτονική αισθητική καθώς το CW 65-EF λειτουργεί με λεπτό προφίλ μόνο 65 mm. Το CW 65-EF ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις απόδοσης όσον αφορά την υδατοστεγανότητα και την αντοχή στον άνεμο. Το σύστημα τοίχου είναι διαθέσιμο σε διαφορετικά επίπεδα μόνωσης, ανταποκρινόμενο στις κατάλληλες απαιτήσεις μόνωσης του κτιρίου. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ενσωμάτωσης τριπλών υαλοπινάκων. Το CW 65-EF διατίθεται σε δύο εκδοχές στήριξης των υαλοπινάκων, με μοναδικά αισθητικά χαρακτηριστικά: Η πρώτη εκδοχή (CG) συγκρατεί το γυαλί χρησιμοποιώντας πλαίσια αλουμινίου με πολύ λεπτό προφίλ, ενώ το γυαλί στην δεύτερη εκδοχή (Structural Glazing) είναι δομικά συνδεδεμένο, προσφέροντας πλήρη γυάλινη επιφάνεια Το εξωτερικό του κτιρίου. Για την απόλυτη ικανοποίηση όλων των αναγκών του κτιρίου, το CW 65-EF μπορεί να ενσωματώσει στοιχεία ανοίγματος, όπως παράθυρα ανοίγματος κορυφής και παράλληλα.

Smartia M6ALUMIL SMARTIA  M6
H σειρά Μ6 αποτελεί την εξέλιξη των κλασικών υαλοπετασμάτων Μ1 και Μ2, με έμφαση στην καλύτερη θερμομόνωση, απλότητα της κατασκευής και τη βελτίωση του συστήματος απορροής των υδάτων. Το σύστημα έχει μεγάλο εύρος εφαρμογών, ξεκινώντας από την απλή επίπεδη κατασκευή και φθάνοντας μέχρι σύνθετες κεκλιμένες κατασκευές και την κατασκευή αίθριων. Είναι πιστοποιημένο από το γερμανικό ινστιτούτο IFT Rosenheim στην υψηλότερη κατηγορία όλων των τεστ που υποβλήθηκε.
55mm. Πλάτος κολώνας
Θερμομόνωση  με Uf=1,5 W/m2k
Μεγάλη ποικιλία από κολώνες για μεγάλες ανεμοπιέσεις
Ποικιλία εξωτερικών καπακιών, για διαφορετικές αισθητικά επιφάνειες
Δυνατότητα Structural Glazing με κολλητά τζάμια, χωρίς εμφανές αλουμίνιο εξωτερικά, και φυσικά με τα αντίστοιχα παράθυρα
Τα παράθυρα του υαλοπετάσματος μπορεί να είναι, προβαλλόμενα  παράλληλα, προβαλλόμενα με κλίση, ανοιγόμενα /ανακλινόμενα προς τα μέσα, ή με κρυφά φύλλα
Κατασκευές με επικλινείς ή πολυγωνικές επιφάνειες
Στο υαλοπέτασμα συνεργάζονται θερμομονωτικές πόρτες από άλλα συστήματα  της Alumil.

EL 7000 CW EL 7000 cw1ELVIAL EL 7000 Curtain Wall
 Το σύστημα υαλοπετάσματος EL 7000 Curtain Wall αποτελείται από μία σειρά προφίλ απλής σχεδιαστικής φιλοσοφίας που  καλύπτουν το σύνολο των αρχιτεκτονικών απαιτήσεων.
Το σύστημα υαλοπετάσματος ELVIAL εγγυάται ασφαλείς, ανθεκτικές και καλαίσθητες προσόψεις κτιρίων.
•Σύστημα υαλοπετάσματος structural ή semi-structural υψηλών προδιαγραφών.
•Ενδείκνυται για κάλυψη κάθετων όψεων
•Προσφέρει προσόψεις υψηλής αισθητικής με προβολή της γυάλινης επιφάνειας
•Δυνατότητα τοποθέτησης προβαλλόμενων παραθύρων
•Διατίθεται και με θερμοδιακοπή
•Kάναβος ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής.
•Απλές κατεργασίες που πραγματοποιούνται με την χρήση μίας μικρής χειροκίνητης πρέσας και ενός απλού δράπανου.
•Κατάλληλα σχεδιασμένα εξαρτήματα αγκύρωσης και συγκράτησης των προβαλλόμενων τεμαχίων είναι ώστε να διασφαλίζουν την εύκολη συναρμολόγηση.
•Η πλήρης γκάμα των προφίλ καλύπτει όλες τις αρχιτεκτονικές ανάγκες που μπορούν να δημιουργηθούν.(Εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90 μοιρών και κυκλικές κατασκευές μεταβλητών γωνιών)
•Με την χρήση του θερμοδιακοπτόμενου φύλλου επιτυγχάνεται η διχρωμία της κατασκευής.