Πυράντοχο Κούφωμα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δημιουργήσει πυράντοχες κατασκευές σύμφωνα με όσα ορίζει η Νομοθεσία και όσα επιτάσσουν οι κανονισμοί πυροπροστασίας ανάλογα με την περίσταση.
Για τις απαιτητικές αυτές κατασκευές υπάρχουν λύσεις που συνδυάζουν την πυροπροστασία,την ασφάλεια και είναι αισθητικά καλαίσθητες.
FUEGO LIGHT Fire Protection ΕΙ30, ΕΙ60, ΕΙ90, ΕΙ120 
Η σειρά FUEGO LIGHT του ελβετικού οίκου FORSTER χρησιμοποιείται για την κατασκευή Πυράντοχων μονόφυλλων και δίφυλλων υαλωτών θυρών , καθώς και πυράντοχων και σταθερών υαλώσεων.
Η κατασκευή των διατομών γίνεται με τη χρήση μαύρου ή ανοξείδωτου χάλυβα ποιότητας 304, πάχους τοιχώματος 1.5mm. Η συγκεκριμένη σειρά παρέχει μόνωση έναντι φωτιάς (ΕΙ) και μεταξύ των χαλύβδινων κομματιών του προφίλ παρεμβάλλεται μονωτής με την ονομασία Promatec.
Ανάμεσα στο Promatec και στο τζάμι ή ανάμεσα στα προφίλ κάσας/φύλλου σε μια πόρτα ή παράθυρο τοποθετείται μονή ή διπλή πυροδιογκούμενη μεμβράνη. Εκτός από τις πόρτες πυροπροστασίας υπάρχουν φυσικά και άλλα διαθέσιμα συστήματα όπως συρόμενες πόρτες για να υπάρχει σχεδιαστική ελευθερία και με την μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων (κλειδαριές χερούλια μπάρες πανικού )προσφέρει ένα αποτέλεσμα μοναδικό
Η σειρά Fuego light είναι πιστοποιημένη σαν σύνολο με τα εξαρτήματα και διάφορους τύπους τζαμιών από αναγνωρισμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ, για κατασκευή στοιχείων της κατηγορίας πυροπροστασίας ΕΙ δομικής ακεραιότητας και μετάδοσης θερμότητας για χρονική διάρκεια 30-120 λεπτών.
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και τοποθετεί πιστοποιημένα πυράντοχα συστήματα που περιλαμβάνουν υαλοπίνακα και κούφωμα και πληρούν και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές .