Ανοξείδωτα

Οι φθορές που προκαλούνται από φαινόμενα της οξείδωσης γίνονται όλο και πιο σοβαρές μέρα με τη μέρα. Η ανάγκη να προστατέψουμε τα υλικά μας από το φαινόμενο της οξείδωσης απαιτεί την επιλογή των κατάλληλων υλικών.
 Οι ανοξείδωτοι χάλυβες (STAINLESS STEEL), λόγω της πολύ μεγάλης αντοχής τους σε χημικές και μηχανικές ιδιότητες παίζουν τώρα καθοριστικό ρόλο σε κάθε τομέα κατασκευής (βιομηχανίες χημικών , φαρμάκων, ναυτιλίας, ενεργειακής υποστήριξης, κατασκευών, και τελευταία στην αρχιτεκτονική και διακόσμηση).
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει και να τοποθετήσει κάγκελα από ανοξείδωτο χάλυβα, με  ανοξείδωτα εξαρτήματα σύνδεσης σωλήνων αρχιτεκτονικών εφαρμογών από ανοξείδωτο χυτό χάλυβα ΑΙSI 316 και σωλήνες, γυαλισμένα ή σατινέ.Με  γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση, άψογες κατασκευές κιγκλιδωμάτων, χειρολισθήρων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων κτιρίων, εκθέσεων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, κατοικιών, δημοσίων χώρων.
Ιδανική ποιότητα, επιφάνεια, σχεδιασμός για σκάλες, διαχωριστικά χώρων, κατασκευές σε χώρους μαζικής εστίασης, πισίνες, πλοία, κότερα, χώρους άθλησης, αεροδρόμια, τράπεζες, εκκλησίες. Υπάρχουν όλες οι συνεργαζόμενες ανοξείδωτες γυαλισμένες σωλήνες.
√ Άψογη εμφάνιση
√ Εξαιρετική ποιότητα
√ Έξυπνες δυνατότητες συνδεσμολογίας