Υαλοπίνακες Διακοσμητικοί TEST

Το γυαλί ως υλικό  βελτιώνεται συνεχώς και ακολουθεί τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Η εταιρεία μας διαθέτει ποικιλία  υαλοπινάκων σε πολλά χρώματα διαφανή, αδιαφανή ή ημιδιαφανή επιτρέποντας συνδυασμούς με τα υπόλοιπα υλικά και στοιχεία του χώρου,  ικανοποιώντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις  στους εξωτερικούς χώρους ,στα μπαλκόνια, στις σκάλες ή στις περιμέτρους ,στα αίθρια.

Πολλαπλές επιλογές μπορούν να υπάρξουν με συνδυασμό διαφόρων τύπων υαλοπινάκων ανάλογα με τις απαιτήσεις ασφάλειας ,διαφάνειας ,διακόσμησης για  τις οποίες το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί σας ενημερώσει και να σας εξηγήσει κάθε δυνατή επιλογή.

ΚαθρέπτεςSatineLacobel/χρωματισταΔιαμαντέΥαλοτουβλα
Η εταιρία μας εισάγει μια νέα ποιότητα καθρέπτη που παράγεται με οικολογικά φιλική διαδικασία: τον SGG MIRALITE EVOLUTION, έναν καθρέπτη εξαιρετικής ποιότητας, οπτικής καθαρότητας και ιδιαιτέρα μεγάλης αντοχής στη διάβρωση. Υπάρχουν λευκοί, μπρονζέ, φυμέ και υπέρλευκοι. Διατίθενται σε πάχη 3mm , 4mm, 5mm

Επίσης κατασκευάζονται καθρέπτες μπάνιου και εσωτερικών χώρων κατά παραγγελία.

satine Ο ονομασία σατινέ υαλοπίνακας αναφέρεται σε κάθε υαλοπίνακα που έχει υποστεί χημική επεξεργασία για να δώσει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα που παράγεται από την επεξεργασία του γυαλιού με υδροφθορικό οξύ.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές διακόσμησης, όπως επίσης και σε εφαρμογές που ενώ είναι απαραίτητος ο φωτισμός δεν πρέπει να υπάρχει διαφάνεια. Υπάρχουν απλοί και με σχέδια και διακρίνονται σε πάχη 3mm , 5mm , 8mm, 10mm.
Η χρήση τους είναι διαδεδομένη στους εσωτερικούς χώρους (κουζίνες, μπάνια , διαχωριστικά) εξαιτίας του καλαίσθητου αποτελέσματος που προσφέρουν
Τα χρωματιστά γυαλιά Lacobel αποτελούν καινοτομία στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε χώρο κουζίνα, μπάνιο, σκάλες αλλά και να δημιουργήσουν διαχωριστικά. Είναι πολύ ελκυστικά και διαδεδομένα λόγω της μεγάλης γκάμας χρωμάτων που προσφέρουν.

Οι αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές συχνά τα επιλέγουν σε επαγγελματικούς χώρους .

Ημι-διάφανο γυαλί φτιαγμένο από διάφανο ή έγχρωμο γυαλί το οποίο έχει ανάγλυφο σχέδιο . Πέρα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων, το διαμαντέ γυαλί μπορεί να προσφέρει διασπορά φωτός και να δώσει στο χώρο μια άλλη αισθητική,

Επίσης μπορεί να ενσωματωθεί συρμάτινο πλέγμα μέσα στη μάζα του γυαλιού και να έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του αρμέ γυαλιού.

Content 3
lacobel-rood-b
satine
%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82-8
006lacobel
images-7arme
images-7kataraktis
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το γυαλί χρησιμοποιείται ευρέως στην εσωτερική διακόσμηση κατοικιών ,γραφείων, και γενικότερα χώρων. Είναι ευέλικτο υλικό που επωφελείται το φως και το χρώμα δίνοντας αμέτρητες επιλογές και ιδέες διακόσμησης.
Η εταιρεία μας ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση συνεργάζεται με πολλούς αρχιτέκτονες και διακοσμητές λόγω των πολλών προϊόντων της και επιλογών που προσφέρει. Διαθέτει στις  αποθήκες της ποικιλία επιλογών.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσε σε:

 • καθρέπτες σε διάφορα χρώματα
 • lacobel  χρωματιστά , satine
 • triplex χρωματιστά διαφανή ή αδιαφανή
 • εκτυπωμένους  υαλοπίνακες ή βαμμένους
 • ανακλαστικούς και αντιανακλαστικούς
 • υαλότουβλα κ.α.

Λόγω της μεγάλης εμπειρίας της σε επενδύσεις καταστημάτων , στη δημιουργία διαχωριστικών αλλά και ειδικών εφαρμογών  σε κάθε χώρο οικιακό ή  επαγγελματικό μπορεί να  σας προτείνει μοναδικές λύσεις διακόσμησης ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και ειδικές επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις  του έργου.
Ενδεικτικές μας εφαρμογές:

 • σκάλες -στηθαία
 • πισίνες – περίμετροι
 • στέγαστρα – σκάλες
 • κουζίνες – μπάνια
 • καθρέπτες – γυάλινοι νιπτήρες
 • όρτες εσωτερικές – εξωτερικές-αυτόματες
 • πισίνες -δάπεδα